Τρόποι πληρωμής

Διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

 • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα

  Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς με ανακατεύθυνση σε δικό της διακομιστή και μέσω κρυπτογραφημένων πρωτοκόλλων SSL για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η τράπεζα δεν μας κοινοποιεί τα στοιχεία της κάρτας σας.

  Για ποσά άνω των 100€ μπορείτε να πληρώσετε και με άτοκες δόσεις.

  Μετά την πληρωμή, η εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι άμεση.

 • Paypal

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Paypal ώστε να πραγματοποιήσετε αγορές με ασφάλεια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Η Anna-Maria δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία σχετικά με την συναλλαγή σας, η οποία γίνεται αποκλειστικά μέσω ανακατεύθυνσης σε διακομιστή του Paypal και μέσω κρυπτογραφημένων πρωτοκόλλων SSL για μεγαλύτερη ασφάλεια.

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς μας.

  ΤράπεζαΑριθμός λογαριασμούIBAN
  Εθνική Τράπεζα220-94876202-
  Τράπεζα Κύπρου3685473-
  Τράπεζα Πειραιώς5512-055667-828-

  Μετά την κατάθεση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να επιβεβαιώσουμε την συναλλαγή. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μας στείλετε (μέσω fax ή email) την απόδειξη κατάθεσης. Στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

 • Αντικαταβολή

  Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα και πρέπει να εξοφλήσετε το σύνολο της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της με μετρητά.

Ασφάλεια συναλλαγών

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η συναλλαγές πραγματοποιούνται με κρυπτογράφηση SSL 256-bit ώστε να είναι αδύνατη η υποκλοπή τους.